Multifunktionel Kro i idylliske omgivelser med gode konferencefaciliteter

Konferencer kræver meget plads og i særdeleshed de helt rigtige rammer for, at det kan fungere optimalt. Fjelsted Skov Kro har man med den centrale beliggenhed valgt at danne rammer om et yderst charmerende konferencecenter.

Konference på Fyn

Kroen er indrettet med diverse faciliteter der skal bruges ved afholdelse af konferencer. Stedet har blandt andet mikrofoner, projekterer og højtalere og diverse andre ting.

Derudover er Fjelsted Skov Kro beliggende i naturskønne omgivelser. Kroen har egen sø og skov, med løbestier, og i kombination med den centrale beliggenhed har stedet de ideelle omgivelser. Kroen er nemlig beliggende mellem Odense og Middelfart.

Fjelsted Skov Kro har derudover lokaler i alle størrelser. Her er det muligt at holde alt fra små konferencer til større events, da de har lokaler, der kan rumme op til 200 mennesker, og har 78 dobbeltværelser til overnattende gæster. Alle værelser har eget bad og toilet, tv og trådløs internetforbindelse.

Hvad med maden?

Kroen tilbyder derudover også morgenmad, frokost og aftensmad, og aftenserveringen består de fleste dage af buffeter, der er sammen sat alt efter sæsonen. Det er dog også muligt at købe a la carte retter, og her tilbyder caféen blandt andet smørrebrød, cæsarsalat, stjerneskud og andre traditionelle caferetter.

Restauranten har dog mest specialiseret i kød og grillretter. Her er det muligt at bestille alt fra bøf og bearnaise over til burger og schnitzel. Desuden tilbyder caféen tre forskellige slags hakkebøf, og kødet til disse bøffer er alle hakket på kroen og kommer fra frisk oksecuvette.

Det er også muligt at besøge Fjelsted Skov Kro som familie, og det indbyder de idylliske omgivelser da også til. Stedets cafe tilbyder også børneretter som både a la carte og buffet, og værelserne kan sagtens rumme en familie. Kroen har da også en nærliggende folk med fritgående får, der uden tvivl vil vække begejstring hos de mindste.

Naturen omkring Fjelsted Skov Kro indbyder da også til både løbe- og gåture. I den omkringliggende natur, har ejerne udviklet en stisystem til vandring og en løberute, der vil gøre det muligt at nyde den kønne natur fra en lidt anden vinkel. Ved benyttelse af stisystemerne er det muligt at få en udsigt over Fjelsted by.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *