Wimdu til ferielejligheder på rejsen – Information om Wimdu

I dette indlæg skal vi se lidt nærmere på, hvordan man kan tjene penge på at udleje et ekstra værelse. 

Introduktion til Wimdu


Wimdu er en stor international virksomhed, der har hovedsæde i Berlin. Wimdu giver rejsende mulighed for at overnatte i enten ferielejligheder eller private værelser.

Nu antager jeg ikke, at du har en tom lejlighed stående, men hvis du har, kan du udleje den hos Wimdu. Ikke desto mindre regner jeg med, at du er havnet her på siden fordi du gerne vil leje et ekstra værelse ud.

Du signer up hos Wimdu.dk, udfylder al informationen og så er du ellers ganske godt på vej til at tjene penge. Du kan endda være rigtig heldig og få stor succes, hvis du ikke har en ferielejlighed i København.

Det er nemlig i København, at de fleste lejligheder og private værelser er for tiden. Der er dog også god grund til at tror, at vi i de kommende år vil se mange flere turister benytte sig af Wimdu og dermed booke ferielejligheder og private værelser i andre byer i Danmark.

Så har du et ekstra værelse i din lejlighed og er du villig til at have gæster i ny og næ, så kan du altså tjene rigtig gode penge gennem Wimdu. Der er allerede, på trods af virksomhedens korte levetid (est. 2011), flere tusinde daglige brugere af tjenesten og det tal er kun stigende.

Bo i Wimdu-lejligheder

Jeg har selv booket en ferielejlighed i Berlin via Wimdu. Det fungerede fuldstændig ligesom på f.eks. Airbnb, men prisen var en anelse lavere end tilsvarende ferielejligheder på Airbnb. Det er ofte lidt billigere at leje en lejlighed i Berlin end at bo på hotel i den tyske hovedstad, så det giver altså god mening med en feriebolig.

Du kan læse mere om ferielejligheder og hoteller i Berlin her.

Har du prøvet at udleje et værelse hos Wimdu eller booket gennem det? Smid en kommentar med dine tanker og erfaringer herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *