Brug anmeldelser til at finde din næste tørretumbler

Når du skal købe en ny tørretumbler er det vigtigt at undersøge markedet og anmeldelser før man gør det endelige køb. Det er vigtigt at vide, hvad man vil have i sin tørretumbler og hvilke egenskaber man er villig til at betale for. Derudover er det en god idé at undersøge forskellige forhandlere for at finde den billigste pris.

På hjemmesiden test-tørretumbler.dk kan du finde alle disse oplysninger – klik her for at læse mere. Hjemmesiden rangerer tørretumblere efter anmeldelser og de er blandt andet baseret på Tænks testvindere.

Nummer 1 på listen er en model fra Siemens, der blev Tænks testvinder i 2015. Modellen har et energimærke på A++ og bruger kun 233 kWh pr år. Modellen er desuden en kondens tørretumbler, der har en kapacitet på 8 kg og et lydniveau på 64 dB. Tørretumbleren har en brugerscore på 4.8 ud af 5 mulige, og modellen koster 3.888 kr.

Miele er også med på listen og er en af de producenter, der er linket til kvalitet og holdbarhed. Deres model har en brugerscore på 4.8 og ligger nummer 8 listen. Tørretumbleren blev Tænks testvinder i 2017. Modellen har energimærket A+++ og et lydniveau på 66 dB. Modellen er dog også i den dyre ende, da prisen ligger på 9.398 kr., dog plejer Mieles produkter at holde i virkelig mange år, så ved et køb af et Miele produkt er det også den lange levetid man betaler for.

Miele har dog også en anden model på listen med en pris på 11.932 kr. Denne model har dog også en brugerscore på 5.0, så det er altså en tørretumbler i absolut topklasse. Denne model har et energimærke på A+++ og en kapacitet på 8 kg.

I den meget billige ende ligger en model fra Electrolux, der koster 2.023 kr. Denne model har en brugerscore på 4.4 og har energimærket C. Derudover er det en aftrækstørretumbler og har en kapacitet på 7 kg. Denne model har også et væsentligt højere kWh forbrug pr år, der ligger på 512. Desuden har modellen et lydniveau på 64 dB.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *