Gatwick Airport & London

londonGatwick Airport er en af de største lufthavne i Storbritannien og da den ligger kun 30 minutters togkørsel syd for London er det også stationen, hvor mange danskere vælger at flyve til, når rejsen går til London.

Gatwick-London

Men Gatwick Airport ligger så altså ikke i selve London. Faktisk er den et godt stykke udenfor den engelske hovedstad, så det kræver lidt viden at komme ind til byen. Londontravelhacks.com har lavet en større guide til Gatwick Airport. I den guide skriver de om, hvordan man nemmest, hurtigst og billigst kan komme ind til London fra Gatwick.

Således brugte jeg deres råd, da jeg for to uger siden rejse til London på en budget-tur og kørte med Easybus ind til byen. Det kostede ca 30 kroner, hvor togturen med Gatwick Express ellers koster over 200 kroner!

London musical

I London er der jo masser af seværdigheder og oplevelser at se. Sidst tog jeg mig endelig mod til mig og så en musical. Musicals i London er der nok af, men de er dyre og det kan være svært at købe billige billetter. Dér fandt jeg en god guide til at købe billigere billetter til musicals i London (se linket).

Så vi endte faktisk også her med at spare en del penge på vores rejse til London – ved at være lidt snu fik vi musical billetter for kun 200 kr og de koster ellers tæt på 500 kroner.

London er fed! Her er nogle videoer fra London:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *