Find den perfekte gave til fars dag

Mange vil nok sige, at det er lettere at finde gaver til mors dag end til fars dag. Det er måske fordi det er sværere at finde noget mænd ønsker sig, end noget kvinder ønsker sig.

Oplevelser er populære gaver

Det er dog altid et hit at give en oplevelse i gave. Med denne gaveform skal du blot kende din modtagers præferencer, så du stadig rammer plet med gaven. Der er dog også oplevelser, der passer til de fleste, hvis man er i tvivl. Find gaven til fars dag her.

På hjemmesiden Du Glemmer Det Aldrig er der dedikeret en side kun med forslag til fars dag gaver, og her er virkelig noget for enhver smag. Hvis han går meget op i mad, kunne en oplevelse på Bageskole i Birks Køkken være en ideel gave. Det er nemlig en kunst at kunne bage godt brød og andet lækket bagværk.

Birks Bageskole lærer man at lave hjemmebag indenfor flere forskellige kategorier. Her er man med processen helt ned til at kværne melet selv, og lærer at mestre den svære kunst det er at bage croissanter.

Derudover bliver man også introduceret til at bage sit eget rugbrød og koldhævede surdejsbrød. Ved at lære dette med en erfaren bager, får man en fornemmelse for, hvordan dejen skal føles, så man ikke går galt i byen, når man skal bage derhjemme. Hele arrangementet varer i alt 5 timer, og man får selvfølgelig lov at smage samt at tage bagværk med sig hjem. Denne oplevelse koster 849 kr. pr person.

En anden madrelateret oplevelse, der helt sikkert også vil komme resten af familien til gode, er en tur på flødebollekursus. Flødeboller er nemlig så meget mere, end de kedelige udgaver man kan købe nede i supermarkedet. Det ved man i hvert fald, når man har smagt en hjemmelavet flødebolle.

Derudover er hjemmelavede flødeboller ret teknisk udfordrende at lave, hvis man ikke er blevet introduceret til de bedste teknikker. På flødebollekurset lærer man alt, hvad man skal bruge for at få succes med flødebollerne hver gang. Kurset varer i alt 1,5 time og man får lov at lave 5 små og 5 store flødeboller. Derudover får du selvfølgelig flødeboller med hjem og kurset koster 299 kr. pr person.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *