Gaver til alle anledninger – en hurtig guide

På gaveinspiration.dk kan du finde en gave til enhver lejlighed. Her kan du vælge gaver efter anledning, efter hvem du skal give gaven til, og du kan også vælge ud fra pris. Du kan endda vælge gaveideer ud fra hvilket erhverv gavemodtageren har eller efter fritidsinteresser så som gaming eller kaffe.

Se hjemmesiden: Gaveinspiration.dk.

Du kan for eksempel læse artiklen om gaven til hestepigen. Her foreslår hjemmesiden at give hende et sengetøj med hestemotiv, en hestebamse, en bog om heste og pasning og pyntepuder med heste.

Til den lidt ældre hestepige kunne beklædning og sikkerhedsudstyr være nogle gode gaver.

Du kan få flere gaveideer i videoen (artiklen fortsætter under videoen):

Gave til ham

Hvis du skal finde en gave til en dreng eller mand i alle aldre, kunne en gave til fodboldentusiasten være et hit. Her kan du blandt andet købe en rebounder til træning, et pulsur eller nyt fodboldtøj.

Hvis gavemodtageren mest nyder fodbold på afstand kunne fodboldspil til konsol, et fodboldbord eller bog om fodbold være den perfekte gave.

  • Skal du give den ultimative gave (en rejse til den anden side af jorden), så læs vores seneste indlæg om Thailand.

Bryllupsgaver

En anden gavekategori, der kan være svær at finde den helt rigtige gave til er de runde bryllupsdage. Her foreslår hjemmesiden at give en ting til hjemmet, en gavekurv med lækre produkter, der passer både til ham og hende, gode oplevelser sammen (det kunne være madlavningskursus, flødebollekursus eller kursus i fotografi), et gavekort til en restaurant, eller hvis du er på helt bar bund, et gavekort.

En anden anledning, hvor det kan være svært at finde gave, er til svendegildet. Her foreslår gaveinspiration.dk at give actiongaver som for eksempel kunne være gadgets, oplevelser med action som for eksempel paint ball, køre en Porsche eller andre vilde oplevelser.

Andre gode gaver kunne være ting til hjemmet og dermed også det kommende voksenliv, og af mere neutrale gaver er der gavekort og pengegaver.

En anden vanskelig anledning er rejsegilder. Rejsegildet holder man, når tagkonstruktionen er på plads som en symbolsk hyldest til det snarligt færdige byggeri. Her samler man alle dem, der har bidraget til byggeriet og her i de moderne tider inviterer man som regel også venner og familie.

Hvis du kommer som gæst, er det skik at tage lidt med til ganen og maven, hvorimod hvis du kommer som håndværker til festen skal du ikke tage noget med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *