Besværligt at låne i banken? Læs her

Efter finanskrisen har bankerne sat højere og højere krav for, hvornår man må låne penge, og hvad man må låne penge til. Samtidig er huspriserne steget gevaldigt, og det kan være svært at følge med og leve op til de høje krav. Her kan et lån på nettet være en god idé. Her er det få krav man skal opfylde, og det er bestemt muligt at finde et lån med fornuftige renter.

Mange tror fejlagtigt, at det kun er muligt at låne små beløb, hvis man skal låne penge fra en hjemmeside. Det passer dog ikke. Det kan for eksempel være muligt at låne penge, så man kan indfri små lån og samle sin gæld et sted, og her er det altså muligt at låne for eksempel op til 400.000 kr. i Bank Norwegian.

Vi kender mest Norwegian fra deres flybilletter (til Thailand bl.a.), men nu er de også en bank…

Der findes også forskellige låntyper inden for forbrugslånskategorien. Her er det for eksempel muligt at optage et kviklån, der endda kan gøres over smartphonen eller tabletten. Det, der kendetegner disse lån er, at beløbene som regel er små, og at man ikke behøver at stille nogen form for sikkerhed.

Boliglån & andre online lånetyper

Det kan endda også være muligt at optage et boliglån på nettet. Det er for folk i visse erhverv svært at få lov at låne penge i banken, og flere og flere er begyndt at ty til at låne pengene til andelslejligheden eller huset i banker som man finder på nettet.

I takt med at det er blevet mere almindeligt at låne penge på nettet, er der også dukket hjemmesider frem, der giver det fulde overblik over markedet.

På en hjemmeside som Kolde Kontanter kan du se, hvad lånet vil koste i sin løbetid, hvor mange penge det er muligt at låne og hvilke krav du skal opfylde, så som alder. Se mere om lån hos Koldekontanter.dk.

Hjemmesiden oplyser også om faktorer som normalt står med småt, og kan hjælpe til at forstå hvor meget den specifikke rente vil koste på sigt. Derudover er det også muligt at se, hvad renten kan ligge på i de forskellige lån, og hvor lang løbetiden kan være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *