Lær at investere dine penge – uddan dig online

Der er bred enighed blandt økonomer om, at det er langt mere udbytterigt at investere sin opsparing i aktier og lignende, end at få sin opsparing til at vokse af renterne i banken. De fleste tror fejlagtigt, at det kræver mange års erfaring med investeringer, og måske endda en uddannelse, men sådan behøver det bestemt ikke at være.

Der er tværtimod blevet flere og flere amatører, der investerer penge. På samme måde har det aldrig været lettere at uddanne sig selv indenfor dette område ved hjælp af internettet. Her kan du læse det vigtigste i korte artikler og i form af videoer, i stedet for at læse det hele i en gammel tør bog.

Online guide til investeringer

En af de bedste sider til at guide til dine investeringer, er mininvestering.dk. Her finder du guides indenfor mange forskellige områder og indenfor mange forskellige slags investeringer. Du skal selv overveje, om du vil investere i mere traditionelle investeringer, så som solide aktier, eller om du er villig til at tage nogle risici. Derudover dækker siden også de sidste nyheder indenfor investeringsverdenen og opdaterer dig både om udviklinger, men også om de nyeste investeringsmuligheder.

For denne verden er i rivende udvikling. Kryptovaluta er stormet frem og vækstet helt enormt, til det punkt, at det er blevet normaliseret at have en investering i kryptovaluta. Ydermere er der kommet mange andre muligheder for at investere på nettet, for eksempel er der kommet det nye fænomen Crowdlending, hvor privatpersoner fungerer som bank og får renter af deres indskud.

Udover alt dette, giver hjemmesiden dig også personlige erfaringer og for og imod vurderinger om de forskellige firmaer og investeringsmuligheder. Forfatteren har også lavet beregninger, i nogle af artiklerne, omkring, hvor stort et udbytte man vil få ved forskellige renter og indskud, så det bliver langt mere overskueligt at finde rundt i renteafkast med videre.

Derudover er siden både til nybegyndere som mere garvede aktiehandlere. På siden finder du både en Investering for begyndere-artikel men også tips og tricks til hvordan du får dine investeringer klaret lettere og billigere. For eksempel nævner siden et nyt firma, der overfører penge fra en valuta til en anden uden de høje gebyrer bankerne tager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *