Bitcoins er fremtidens valuta

Jeg har besluttet mig for at investere en god sum penge i Bitcoins. Det er i særdeleshed en beslutning, der skal tages varsomt og som skal undersøges grundigt inden man tager beslutningen.

Selvom Bitcoins er steget eksplosivt i værdi på ekstremt kort tid, og mange mennesker har tjent virkelig gode penge på selv små investeringer, er konceptet omkring Bitcoins stadig så nyt, at det ikke er til at sige, hvilken retning det vil gå i.

Der har nemlig været snak om, fra nogle lande, at forbyde Bitcoins. Hvis dette bliver en realitet og spreder sig til flere lande, vil Bitcoins enten stoppe med at eksistere eller falde kraftigt i værdi. En tredje mulighed vil være at Bitcoins stadig eksisterer, men fungerer på en anden måde end det først var tiltænkt.

Nogle mennesker har også bare været ekstremt heldige og har ved et tilfælde investeret i kryptovalutaen og har tjent en hel del på det. Tricket er nemlig ikke at bruge Bitcoins, men at behandle sit køb som en investering, der skal give profit i form af renter.

Bitcoins er noget helt nyt

Bitcoins er derudover også styret ligesom en aktie er, og ikke på samme vis som andre valutaer. Det vil sige, at der ikke er nogle instanser, der styrer eller regulerer valutaen, men at dens værdi afhænger af udbud og efterspørgsel præcis lige som en aktie.

Eksperter foreslår Bitcoins som en rigtig god investering også på den lange bane. Flere siger at det er en harmløs investering og at den vil være den førende valuta i verden om 10 til 15 år. I Danmark er der også flere eksempler på folk, der har tjent godt på Bitcoins mere eller mindre ved et tilfælde.

For eksempel modtog AvXperten Bitcoins som betaling og opdagede få år efter, at valutaens værdi var steget markant og dermed havde de tjent en lille formue uden at vide det. Med andre ord kan man altså uden problemer investere også små beløb i Bitcoins og få et pænt udbytte af sin investering. Man skal dog være forberedt på, at have is i maven, da valutaens værdi har varieret en del på det sidste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *