Besøg Barcelona og få hele pakken

Barcelona er en af danskernes og europæernes foretrukne feriesteder, og det er ikke svært at få øje på hvorfor. Byen er sprængfyldt med kultur, lækkert vejr, lækkert mad og hyggelige caféer og restauranter. Derudover har byen en strand, hvilket nok er en af hovedgrundene til, at den er blevet så stor i feriedestination.

De fleste føler nemlig, at de er nødt til at gå på kompromis med deres ferie, når de skal vælge mellem by og strand. Den by, der oftest er på strandferier er som regel ikke super spændende og som oftest er den bare fyldt med turistede restauranter. Barcelona byder dog på et væld af kulturelle muligheder. Og det er ikke kun monumenter som La Sagrada Familia, der er værd at udforske, byen rummer også flere forskellige hyggelige kvarterer, der kan bruges til at nyde en drink efter maden.

Derudover er Barcelona også et kulinarisk landmærke. Hvis man interesserer sig for gourmetrestauranter kan det være en god idé at planlægge sine restaurantbesøg inden man besøger byen. Her ligger nemlig flere verdenskendte restauranter, men det er dog tit nødvendigt, at man booker bord i rigtig god tid i forvejen, gerne samtidig med, at man bestiller fly og overnatning i byen.

Som sagt har Barcelona også en af de sjældne kombinationer mellem strand og by, og med en ferie i Barcelona er man sikret godt vejr og bademuligheder. Derudover er byen også forholdsvist billig, i hvert fald i forhold til danske standarder.

Byen der har det hele

Af de kulturelle skatte i Barcelona, finder man mange monumenter fra Gaudi. Han er uden tvivl byens stolthed og varemærke og er ophavsmand til den fantastiske kirke, La Sagrada Familia. Derudover har byen også huseret OL, så det er også muligt at besøge de faciliteter, der blev bygget i forbindelse med OL, og endda at svømme sig en tur i de Olympiske bassinger.

En anden af Barcelonas kendte varemærker er La Rambla. Dette er en boulevard, der løber ned gennem centrum af byen med restauranter på begge sider, og denne bliver tit brugt som pejlemærke i byen. Hvis man beslutter sig for at bo her, er man sikret at bo centralt, man skal dog huske, at dette er et ekstremt tursitet område. Se mere her: https://www.unev.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *